Langsung menyang informasi produk
1 de 2

Optimus

Villa ing Valencia kanthi garasi lan teras gedhe

Villa ing Valencia kanthi garasi lan teras gedhe

Precio kebiasaan € 324,999.00
Precio kebiasaan Precio de parte € 324,999.00
tawaran Dijual
Pajak klebu.
Temokake liyane ing kene ...

Villa ing Valencia kanthi garasi lan teras gedhe


Villa in Nazaret - Valencia House in Valencia Nazaret area, 357.00 m. saka lumahing, 22.00 m2 Teras, 3 pindho turu, 2 jedhing, property ing kondisi apik, pawon dilengkapi, interior woodwork, madhep kidul, marmer, njaba aluminium carpentry.
Tambahan: garasi gedhe kalebu.

Ojo kakehan mikir, enggal-enggal ndeleng lan sauntara njaluk videone kanthi whatsapp ing 621217612
Takon babagan FINANCING UP TO 100%



Optimus
96 128 94 82
Ref Properti: 43757-VIV042-V
324.999
info liyane: https://www.yaencontre.com/venta/casa/inmueble-43757-VIV042-V

 

Deleng kabeh rincian