Langsung menyang informasi produk
1 de 2

Daniel Munoz

Townhouse in Sagunto - townhouse eksklusif ing pusat bersejarah Sagunto

Townhouse in Sagunto - townhouse eksklusif ing pusat bersejarah Sagunto

Precio kebiasaan € 75,000.00
Precio kebiasaan Precio de parte € 75,000.00
tawaran Dijual
Pajak klebu.
Temokake liyane ing kene ...

Townhouse in Sagunto - townhouse eksklusif ing pusat bersejarah Sagunto

Omah mandiri didol kanggo reformasi, cocog kanggo ngrancang omah impen sampeyan. Iku house loro-storey, ing lantai lemah ana: lawang amba, ruang tamu gedhe lan watara, kamar pindho, pawon karo akses menyang jedhing lengkap lan akses menyang Patio karo paellero lan panyimpenan. Lantai 1 dumadi saka distributor, telung kamar sing wiyar lan akses menyang teras sing apik. Omah kasebut ana ing wilayah sing sepi, kanthi kabeh layanan dhasar sing ana ing cedhake, disambungake kanthi apik karo dalan gedhe menyang Valencia utawa Castellón. Yen sampeyan mikir tuku omah mandiri ing kutha kanggo reformasi sing dikarepake lan mbangun omah impen utawa nandur modal, sampeyan wis nemokake. Ayo lan ndeleng dheweke! Kita bakal seneng mbantu sampeyan.



Daniel Muñoz Penasihat Real Estate

96 294 59 21
Referensi Iklan: 44508-M05695-V

75.000 €
176m²

Peralatan
TERAS

Link iklan: https://www.yaencontre.com/venta/casa/inmueble-44508-M05695-V

Deleng kabeh rincian