Langsung menyang informasi produk
1 de 2

Ekselencia Real Estate

Positioning Pemasaran Real Estate kanggo Agen Real Estate

Positioning Pemasaran Real Estate kanggo Agen Real Estate

Precio kebiasaan € 999.00
Precio kebiasaan € 1,400.00 Precio de parte € 999.00
tawaran Dijual
Pajak klebu.
Promosi

Apa sampeyan pengin duwe visibilitas luwih akeh kanggo Agensi sampeyan?

Apa angel golek timbal?

Ora duwe panuku qualified cukup?

Banjur kita duwe solusi. Tim Ekselencia khusus nggawe video promosi kanggo kabeh jinis properti, ora preduli sampeyan adol utawa nyewa. Nanging kanggo agensi real estate iku penting banget kanggo dadi referensi ing masyarakat nalika nerangake layanan real estate. Ekselencia bisa entuk sing.

Nanging ora mung kuwi. Thanks kanggo profesionalisme tim lan database para panuku sing mumpuni, kita bisa njamin visibilitas udakara udakara udakara 1000 panuku sing mumpuni sajrone 24 jam pisanan lan posisi video sing kuat kanggo promosi layanan lan agensi sampeyan.

Kepiye cara pemasaran real estate posisi iki?

Nalika sampeyan tuku paket promosi iki, tim kita bakal ngirim link menyang formulir sing sampeyan bisa ngirim kabeh rincian layanan lan minimal 15 foto kualitas apik ing format lanskap.

Tim kita bakal nyiapake video kasebut lan diunggah menyang portal YouTube sing bakal dipanggonke ing antarane sing pertama kanggo lokasi sing biasane sampeyan kerja.

Video lan katrangan ngemot data layanan lan data kontak sing bakal diwenehake liwat formulir supaya klien bisa langsung ngubungi sampeyan.

Nalika dipanggonke, kita bakal ngirim video sampeyan karo lembar layanan menyang basis pelanggan kanthi minimal 2000 panuku.

Kita ora ngisi komisi, sampeyan mung bakal mbayar rega layanan marketing sing dibayangke ing kene.

Yen sampeyan pengin posisi dhewe ing internasional lan pengin duwe video kapindho ing basa Inggris, banjur pilih internasionalisasi. Tim kita bakal nindakake proyek sing padha kanggo loro video kasebut. Sampeyan bakal duwe eksposur kaping pindho lan kemungkinan adol menyang klien internasional.

Paket kanggo agensi real estate kalebu: 

  • Video promosi agensi real estate
  • 10 Video Promosi saka macem-macem properti

Keuntungan saka posisi marketing real estate kanggo agensi real estate penting banget amarga bakal mbantu:

  • Njaluk timbal liyane.
  • Njaluk ing ngarepe panuku wis qualified.
  • Nggedhekake database karo pelanggan sing kasengsem amarga bakal langsung ngubungi sampeyan.
  • Paparan properti sing luwih gedhe
  • Sing luwih kasengsem, rega jual sing luwih apik.
  • Nduwe visibilitas lan pangenalan luwih akeh tinimbang kompetisi
  • rotasi luwih cepet

Entuk dina iki kanthi rega pambuka sadurunge rega munggah

Sawetara conto video pelanggan

Peringkat #1 ing YouTube

Peringkat #1 ing YouTube

 Peringkat #1 ing YouTube

Peringkat #1 ing YouTube

 

Deleng kabeh rincian