Langsung menyang informasi produk
1 de 2

Properti VLC

Omah ing Utiel - Real Estate Valencia VLC

Omah ing Utiel - Real Estate Valencia VLC

Precio kebiasaan € 200,000.00
Precio kebiasaan Precio de parte € 200,000.00
tawaran Dijual
Pajak klebu.
Temokake liyane ing kene ...

Omah ing Utiel - Real Estate Valencia VLC


Omah ing Utiel, Valencia iki minangka omah / chalet sing cerah sing ambane 240 m2 lan duwe 6 kamar lan 4 kamar mandi.


Iki minangka properti kanthi orientasi wétan, orientasi lor lan orientasi kulon. Iki kalebu pawon sing dilengkapi lan duwe ruang panyimpenan, orientasi kidul, kamar panyimpenan kalebu, jendela climalit, teras, struktur beton, lantai terrazzo, lantai stoneware, pawon sing dilengkapi, antena TV, barbecue, mandiri, tangga, dilengkapi, pemanasan pusat, teras. kanggo nggunakake, kutha, air conditioning, internet, padhang, Taman lan geni, wis panel solar.

UTIEL: LOKASI lan INFORMASI

Utiel kuwi sawijining kotamadya ing Spanyol, sing kalebu ing Komunitas Valencian. Lan menyang provinsi Valencia, wilayah La Plana de Utiel-Requena, ing pinggir kali Magro, cedhak provinsi Cuenca, Castilla-La Mancha.

Iku stands minangka hub komunikasi penting; Dumunung ing pinggir dalan motor A-3, Madrid-Valencia. Nduweni stasiun sepur, jalur Madrid-Cuenca-Valencia lan pinggiran kutha Utiel-Valencia, National-330 Alicante menyang Prancis liwat Zaragoza, duwe rong kawasan industri lan taman bisnis. Wis sambungan karo Madrid-Levante HSL liwat Requena-Utiel Station, dumunung ing exit 285 saka dalan motor A-3. Kotamadya Utiel wewatesan karo Sinarcas, Camporrobles, Benagéber, Fuenterrobles, Caudete de las Fuentes, Requena, lan Chelva. Aliran sosial ekonomi kutha Utiel yaiku anggur. Sawetara macem-macem anggur Bobal apik diprodhuksi. Uga Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Merlot. Misuwur ing saindenging jagad.
Makarya golek omah anyar

Properti VLC
Carrer d'Alemany, 54 Bajo, Valencia, Spanyol
+34962069954 / - info@vlcproperties.es
INFORMASI LEBIH LANJUT: https://www.vlcproperties.es/house/3408623/

 

Deleng kabeh rincian