Langsung menyang informasi produk
1 de 2

Ekselencia Real Estate

Maju Real Estate Marketing

Maju Real Estate Marketing

Precio kebiasaan € 400.00
Precio kebiasaan € 700.00 Precio de parte € 400.00
tawaran Dijual
Pajak klebu.
Promosi

Apa sampeyan pengin duwe visibilitas luwih akeh kanggo properti sampeyan?

Apa angel kanggo sampeyan nemokake timbal?

Ora duwe panuku qualified?

Banjur kita duwe solusi. Tim Ekselencia khusus nggawe video promosi kanggo kabeh jinis properti, ora preduli apa sampeyan adol utawa nyewa.

Nanging ora mung kuwi. Thanks kanggo profesionalisme tim lan database para panuku sing mumpuni, kita bisa njamin visibilitas udakara udakara udakara 1000 panuku sing mumpuni sajrone 24 jam pisanan lan posisi video promosi properti sampeyan sing solid.

Kepiye cara pemasaran real estate iki?

Yen sampeyan tuku paket promosi iki, tim bakal ngirim link menyang formulir sing bisa ngirim kabeh rincian 5 properti lan minimal 15 foto kualitas apik ing format lanskap saben siji.

Tim kita bakal nyiapake video kasebut lan diunggah menyang portal YouTube sing bakal dipanggonke ing antarane sing pertama kanggo lokasi saben properti.

Video lan deskripsi ngemot rincian properti lan rincian kontak sing bakal diwenehake liwat formulir supaya klien bisa langsung ngubungi sampeyan.

Nalika dipanggonke, kita bakal ngirim saben properti menyang basis klien kanthi minimal 1500 panuku saben video.

Kita ora ngisi komisi, sampeyan mung bakal mbayar rega layanan marketing sing dibayangke ing kene.

Yen sampeyan pengin adol sacara internasional lan pengin duwe video kapindho saben properti ing basa Inggris banjur pilih internasionalisasi. Tim kita bakal nindakake tugas sing padha kanggo kabeh video. Sampeyan bakal duwe eksposur kaping pindho ing saben siji lan kemungkinan adol menyang klien internasional. 

Bentenipun antarane layanan dhasar lan lanjut yaiku jumlah video lan bakal dikirim menyang luwih akeh klien. (dhasar = 1 Video lan 1000 panuku) Lanjut yaiku 5 video lan 1500 pelanggan saben video.

Keuntungan saka marketing real estate kanggo profesional, agensi lan agen real estate penting banget amarga bakal mbantu:

  • Njaluk timbal liyane.
  • Njaluk ing ngarepe panuku wis qualified.
  • Nggedhekake database karo pelanggan sing kasengsem amarga bakal langsung ngubungi sampeyan.
  • Sing luwih kasengsem, rega jual sing luwih apik.
  • rotasi luwih cepet

Promosi pemasaran real estate iki uga kasedhiya kanggo individu

Entuk dina iki kanthi rega pambuka sadurunge rega munggah

Sawetara conto video pelanggan

 

 

Deleng kabeh rincian