Langsung menyang informasi produk
1 de 2

Ekselencia Real Estate

Pemasaran Real Estate dhasar

Pemasaran Real Estate dhasar

Precio kebiasaan € 99.00
Precio kebiasaan € 199.00 Precio de parte € 99.00
tawaran Dijual
Pajak klebu.
Promosi

Apa sampeyan pengin duwe visibilitas luwih akeh kanggo properti sampeyan?

Apa angel kanggo sampeyan nemokake timbal?

Ora duwe panuku qualified?

Banjur kita duwe solusi. Tim Ekselencia khusus nggawe video promosi kanggo kabeh jinis properti, ora preduli apa sampeyan adol utawa nyewa.

Nanging ora mung kuwi. Thanks kanggo profesionalisme tim lan database para panuku sing mumpuni, kita bisa njamin visibilitas udakara udakara udakara 1000 panuku sing mumpuni sajrone 24 jam pisanan lan posisi video promosi properti sampeyan sing solid.

Kepiye cara pemasaran real estate iki?

Yen sampeyan tuku paket promosi iki, tim bakal ngirim link menyang formulir sing bisa ngirim kabeh rincian properti lan minimal 15 foto kualitas apik ing format lanskap.

Tim kita bakal nyiapake video kasebut lan diunggah menyang portal YouTube sing bakal dilebokake ing antarane sing pertama kanggo lokasi properti kasebut.

Video lan katrangan ngemot rincian properti lan rincian kontak sing bakal diwenehake liwat formulir supaya klien bisa langsung ngubungi sampeyan.

Yen dipanggonke, kita bakal ngirim properti kasebut menyang basis klien kanthi minimal 1000 panuku.

Kita ora ngisi komisi, sampeyan mung bakal mbayar rega layanan marketing sing dibayangke ing kene.

Yen sampeyan pengin adol sacara internasional lan pengin duwe video kapindho ing basa Inggris banjur pilih internasionalisasi. Tim kita bakal nindakake proyek sing padha kanggo loro video kasebut. Sampeyan bakal duwe eksposur kaping pindho lan kemungkinan adol menyang klien internasional.

Keuntungan saka marketing real estate kanggo profesional, agensi lan agen real estate penting banget amarga bakal mbantu:

  • Njaluk timbal liyane.
  • Njaluk ing ngarepe panuku wis qualified.
  • Nggedhekake database karo pelanggan sing kasengsem amarga bakal langsung ngubungi sampeyan.
  • Sing luwih kasengsem, rega jual sing luwih apik.
  • rotasi luwih cepet

Promosi pemasaran real estate iki uga kasedhiya kanggo individu

Entuk dina iki kanthi rega pambuka sadurunge rega munggah

Sawetara conto video pelanggan

 

 

Deleng kabeh rincian