Langsung menyang informasi produk
1 de 2

Ekselencia Real Estate

Pemasaran Gym - Video Visibilitas Gym

Pemasaran Gym - Video Visibilitas Gym

Precio kebiasaan € 69.00
Precio kebiasaan € 169.00 Precio de parte € 69.00
tawaran Dijual
Pajak klebu.
Promosi

Apa sampeyan pengin duwe luwih akeh pelanggan ing gedung olahraga sampeyan?

Apa angel kanggo sampeyan entuk visibilitas?

Apa sampeyan duwe akeh kompetisi?

Banjur kita duwe solusi. Tim Ekselencia kita khusus nggawe video promosi kanggo gim lan organisasi olahraga

Nanging ora mung kuwi. Thanks kanggo profesionalisme tim lan database klien sing ana, kita bisa njamin visibilitas sekitar 1000 klien ing 24 jam pisanan lan posisi video promosi sing solid ing gedung olahraga utawa organisasi sampeyan.

Kepiye cara pemasaran digital kanggo gim iki?

Nalika sampeyan tuku paket promosi iki, tim kita bakal ngirim link menyang wangun sing sampeyan bisa ngirim kabeh rincian gym utawa olahraga disiplin sing dikembangaké lan minimal 15 foto kualitas apik ing format horisontal. Tim kita bakal nyiapake video kasebut lan diunggah menyang portal YouTube sing bakal dilebokake ing antarane sing pertama kanggo lokasi gym utawa organisasi olahraga.

Video lan katrangan ngemot rincian gym lan rincian kontak sing bakal diwenehake liwat formulir supaya klien bisa langsung ngubungi sampeyan. Nalika dipanggonke, kita bakal ngirim video gym sampeyan menyang basis klien kanthi minimal 1000 klien.

Kita ora ngisi komisi, sampeyan mung bakal mbayar rega layanan marketing sing dibayangke ing kene.

Yen sampeyan pengin adol sacara internasional lan pengin duwe video kapindho ing basa Inggris banjur pilih internasionalisasi. Tim kita bakal nindakake proyek sing padha kanggo loro video kasebut. Sampeyan bakal duwe eksposur kaping pindho lan kemungkinan uga entuk klien internasional.

Kauntungan pemasaran digital kanggo gim penting banget amarga bakal mbantu: 

  • Njaluk luwih akeh pelanggan.
  • Tetep ahead saka kompetisi
  • Nggedhekake database karo pelanggan sing kasengsem amarga bakal langsung ngubungi sampeyan.
  • Sing luwih kasengsem, luwih akeh siswa.

 

Entuk dina iki kanthi rega pambuka sadurunge rega munggah

Sawetara conto video pelanggan

 

 

Deleng kabeh rincian