Langsung menyang informasi produk
1 de 2

Ekselencia Real Estate

Pemasaran Digital kanggo Restoran

Pemasaran Digital kanggo Restoran

Precio kebiasaan € 69.00
Precio kebiasaan € 169.00 Precio de parte € 69.00
tawaran Dijual
Pajak klebu.
Promosi

Apa sampeyan pengin duwe luwih akeh pelanggan ing restoran sampeyan?

Apa angel kanggo sampeyan entuk visibilitas?

Apa sampeyan duwe akeh kompetisi?

Banjur kita duwe solusi. Tim Ekselencia khusus nggawe video promosi kanggo kabeh jinis restoran lan bar.

Nanging ora mung kuwi. Thanks kanggo profesionalisme tim lan database klien sing ana, kita bisa njamin visibilitas sekitar 1000 klien ing 24 jam pisanan lan posisi video promosi restoran utawa bar sing solid.

Kepiye cara pemasaran digital kanggo restoran iki?

Yen sampeyan tuku paket promosi iki, tim kita bakal ngirim link menyang formulir sing bisa ngirim kabeh rincian restoran lan minimal 15 foto kualitas apik ing format lanskap.

Tim kita bakal nyiapake video kasebut lan diunggah menyang portal YouTube sing bakal dilebokake ing antarane sing pertama kanggo lokasi restoran.

Video lan katrangan ngemot rincian restoran lan rincian kontak sing bakal diwenehake liwat formulir supaya pelanggan bisa langsung ngubungi sampeyan.

Nalika dipanggonke, kita bakal ngirim video restoran sampeyan menyang basis pelanggan kanthi minimal 1000 pelanggan.

Kita ora ngisi komisi, sampeyan mung bakal mbayar rega layanan marketing sing dibayangke ing kene.

Yen sampeyan pengin adol sacara internasional lan pengin duwe video kapindho ing basa Inggris banjur pilih internasionalisasi. Tim kita bakal nindakake proyek sing padha kanggo loro video kasebut. Sampeyan bakal duwe eksposur kaping pindho lan kemungkinan adol menyang klien internasional.

Kauntungan pemasaran digital kanggo restoran lan bar penting banget amarga bakal mbantu:

  • Njaluk luwih akeh pelanggan.
  • Tetep ahead saka kompetisi
  • Nggedhekake database karo pelanggan sing kasengsem amarga bakal langsung ngubungi sampeyan.
  • Sing luwih kasengsem, luwih akeh reservasi.

Entuk dina iki kanthi rega pambuka sadurunge rega munggah

Sawetara conto video pelanggan

 

 

Deleng kabeh rincian